Etikete po meri se naredijo takrat, ko potrebujete svoje etikete s svojim napisom lai logotipom. Etikete se lepijo na artikle, kot deklaracija ali nalepka z vašim logotipom ter nazivom izdelka. Lahko se lepijo na vrečke, kozarce, plastično in kovinsko embalažo. Nekatere so majhne, druge srednje in tudi velike, odvisno je od namena uporabe. Tudi cene so Etikete. Če se sprašujete, kako do kakovostnih etiket, je tukaj povezava do pravih mojstrov, ki jih naredijo res hitro, zanesljivo in kvalitetno. Etiketa se ne sme zmazati ali odstopiti, ker bi to bilo slabo za vaše poslovanje, če stranka to vidi. Takega izdelka tudi ne bo kupila.

etikete po meri

Ko boste naročali etikete po meri, boste morali imeti nekaj osnovnih podatkov. To pa so mere etikete ali vsaj mera embalaže, na kateri bo etikete. Treba je vedeti, kakšna je ta embalaža, zato jo prinesite s seboj ali pa jo fotografirajte in pošljite oblikovalcu. Da vam bo lahko naredil etikete po meri bo potreboval še podatke, kaj mora biti na embalaži. Čim manj stvari je na etiketi, tem bolje, bolj je razločno, lažje se bere, večje so črke in morebitne slike in logotipi.  Tudi za deklaracije je bolje, da so večje in ni v redu, da se zadnje čase pojavljajo izjemno majhne. z majhnimi črkami in tiskom na hišni tiskalnik, ker se vse s paca in ni berljivo.

Etikete po meri so točno vaše etikete. Lahko se naredijo tudi izven serijske dimenzije po želji, ki so malo dražje. Kakovostne etikete po meri so lahko tudi unikatne za dragocene izdelke z izjemnim tiskom in izgledom. Odvisno je, kaj prodajate. Ene etikete gred na kakovostno vino druga je na potrošno robo, ki je poceni. To ni enako in tudi stranke to cenijo drugače. Etikete so lahko tudi različnih oblik, ni nujno, da so pravokotne, kot so večina. Lahko o okrogle ali več kotne ter nepravilnih oblik.