Vsaka ženska bi se morala udeleževati rednih in celovitih ginekoloških pregledov, saj le tako lahko skrbi za zdrav reprodukcijski sistem. Vse podrobnosti za ginekološki pregled, si lahko preberete tukaj. Ginekologija je področje medicine, kjer je z rednimi in enostavnimi pregledi mogoče učinkovito odkriti morebitne zdravstvene spremembe in se jim posvetiti.

Omnia je ginekološka klinika, kjer izvajajo preventivne in kurativne specialistične ginekološke preglede žensk in nosečnic, ultrazvok ter strokovno svetujejo, saj gre za zdravstveno varstvo žensk v vseh starostnih skupinah. Na kliniki Omnia zagotavljajo profesionalno in celostno ginekološko obravnavo, udobje ambienta ter najboljše možno zdravstveno osebje. Direktorica klinike Omnia, zdravnica Daša Kovačič Beković, dr. med, je poleg estetike dodala še celovito ginekološko obravnavo.

Ginekološki pregled za ženske in nosečnice
V kliniki lahko vsaka ženska opravi ginekološki pregled in sicer ultrazvočni pregled žensk, nosečnic in ploda, specialistični ginekološki pregled, preventivni odvzem PAP brisa ter pregled dojk. Poleg vsega naštetega nudijo tudi ginekološke estetske posege.

ginekološki pregled
Ginekološki pregled naj bo celosten in predvsem reden za vsako žensko.

Estetska ginekologija
Vsaka ženska se želi v svojem telesu počutiti udobno in samozavestno, zato je zanimanje za področje estetske ginekologije vse večje. Za sproščeno spolnost in veliko užitkov se mora ženska počutiti kar najbolje, pri tem pa lahko pomaga tudi estetska ginekologija. V kliniki Omnia lahko opravijo estetske popravke, ki izboljšajo videz spolnih organov, funkcijo spolnih organov, kar pa dvigne kakovost življenja ženske in posledično tudi njenega partnerja. Lahko bi rekli več samozavesti in dobrega počutja med spolnostjo, več užitka. Posegi, ki jih nudijo na kliniki Omnia so kar najmanj invazivni, saj potekajo z laserjem, kot na primer pomlajevanje nožnice ali pa zdravljenje stresne inkontinence. Če se odločite za pomlajevanje nožnice, boste spolnost doživljali intenzivneje, med tem ko boste po zdravljenju stresne inkontinence lažje hodile po stopnicah, kihnile, tekle in se smejale, ne da bi vam uhajal urin.

Ne glede na to ali boste izbrale ginekološki pregled ali ginekološko estetiko, izberite kliniko Omnia.