Hydrafacial je metoda čiščenja obraza z medicinskim pilingom. Gre za nov postopek neiinvazivnega glajenja kože na obrazu in  vratu. Ob enem se koža s to metodo čisti kot tudi lušči stara koža s povrhnjice. Ta metoda edina to dela soočasno, odstrani črne ogrce in tudi globinsko vlaži kožo, kar si lahko pogledate na tej povezavi https://estetika-medart.si/storitve/hydrafacial-medicinski-diamantni-piling/, kjer je vse razloženo in so objavljene tudi ugodne cene. Metoda hydrafacial oskrbi kožo s hranilnimi snovmi, ki jih rabi, da je lepa, elastična in gladka da kar sije od zdravja in lepote. Uporablja pa se patent vrtinčenja.

hydrafacial

Metoda hydrafacial oskrbi kožo s hialuronsko kislino, ekstraktom semena divjega kostanja, z izvlečkom rdečih alg, z bakrom, cinkom in magnezijevim peptidom. Zaradi tega se koža lepo generira in se tudi pomladi. Komu pa je pravzaprav namenjen medicinski diamantni piling? Dejansko je super tako za ženske kot tudi za moške brez izjeme. Vsi imamo namreč enako kožo. Za oba spola pa se seveda prilagodijo kombinacije intenzivnosti brušenja ter vnašanja serumov vanjo.

Hydrafacial se še posebej priporoča za naslednje težave s kožo:

  • pri koži, ki se stara in kjer nastanejo hiperpigmentacije, drobne gubice ter starostne pege;
  • pro utrujeni in izsušeni koži;
  • če je koža poškodovana od sonca;
  • za mastno kožo z razširjenimi porami;
  • če je vaša koža nagnjena k aknam;
  • pri trdovratni hiperpigmentaciji kože – melasma
  • ter pri različnih vrstah brazgotin.

Metoda hydrafacial je najbolj učinkovita takrat, ko se gladi gubasta koža, če ima drobne gubice. Dobro izboljša napetost kože in jo tudi vlaži, če je izsušena. Super odpravlja uvelo kožo ter pigmentne spremembe. Dobro se pozdravi tudi mastna koža. lo je pogosto tudi aknasta. Običajno se vidijo velike in zamašene lojnice. Koža je takrat tudi svetleča kot bi bila namazana z oljem, ker ni lepo. Vse to odpravlja ta čudovita nova metoda, ki je hitra in povsem neboleča ter naravna.