Na naš spanec lahko vpliva veliko dejavnikov od pižame in vse do ležišča. Za naravno in zdravo spanje vam predlagamo lateks ležišča, katera so narejena iz ekoloških izdelkov in to it popolnoma naravnega lateksa in ekološkega bombaža pridelanega v Sloveniji. Če nakupujete brez posrednika lahko naletite na bolj ugodne cene in nekaj privarčujete. Taka lateks ležišča, o katerih bomo še govorili v nadaljevanju, si lahko zagotovite na spletni strani Zelena trgovina.

lateks ležišča

Lateks vzglavniki in lateks ležišča so za nas dobra zato, ker telesu nudijo dobro ergonomsko podporo, do zelo zračni, udobni in zdravi, nudijo naravno anti alergijsko zaščito in ne vsebujejo nobenih škodljivih kemikalij, katere najdemo v kakšnih industrijskih ležiščih. Zelo vredno jih je kupiti, saj so izdelane tukaj v Sloveniji, kar pomeni, da je vse domače, izdelani so po določenih načelih, ne obremenjujejo okolja in tako naprej. Prav tako se ob enem nakupu lateks ležišča posadi okoli pet dreves v gozdovih in na vsakih 50 prodanih se zaščiti približno en hektar deževnega gozda.Torej lahko bi rekli, da imajo kar veliko pozitivnih lastnosti in razlogov, zakaj bi se morali odločiti za njihov nakup.

Lateks ležišča se izdeluje v petih koraki. V prvem se pridobiva kavčuka, kar je neke vrste lesa in ne vpliva na izsekavo gozdov. Drugi korak je pridobivanje lateksa z zaprtim vodnim krogom, kjer se ne izgubi nič vode. Tretji korak je pridobivanje bombaža dobre kakovosti. V četrtem koraku poteka sajenje slovenskih gozdov in zaščita deževnega, v petem pa se pravično in ugodno oblikuje končna cena izdelkov. Če vas zanima še kaj, kontaktirajte Zeleno trgovino ali pa si oglejte kakšne prispevke, kateri so objavljeni na socialnih omrežjih in YouTube omrežju. Mogoče boste iz posnetkov in intervjujev spoznali kar več, česar niste zaznali v besedilih na spletni strani. Zagotavljamo vam, da bodo lateks ležišča eden najboljših nakupov ob katerih boste tudi veliko pripomogli okolju.