Obišči mojo spletno stran

Danes pravijo »če te ni na spletu, te ni«; in strinjam se s to trditvijo. Zato imam tudi sama svojo spletno stran www.spelakranjec.com. In od kod ta trditev? Razmislite. Kaj naredite, ko slišite za neko novo osebo, lokacijo ali podjetje? In kako spremljate svojo najljubšo medijsko osebnost? Ali pa celo kje najdete recept za vrhunsko jed, s katero bi radi očarali svojega dragega? Koga vprašate za mnenje ali ste bolni, ko vas nekaj boli ali pa se vam je pokazal nek nenavaden simptom?

špela kranjec

Vse to se najde na spletu. Na spletu je danes dobesedno vse. Vsaka revija, vse novice, vse osebnosti, vsi dogodki, vse ponudbe – skratka res dobesedno vse. In ljudje smo se tega navadili. Ko nas nekaj zanima ali pa nekaj potrebujemo, vprašamo internet. On ve vse. Se še spomniš kako si bil zmeden, ko na spletu slučajno nisi našel nekaj kar si nujno potreboval? Grozen občutek, kajne? Če res ni bilo nujno potrebno, na primer za šolo ali kaj podobnega, si kmalu obupal z iskanjem in stvar pustil za sabo. Že ni tako pomembna. Ali pa te je zamotilo nekaj drugega – spet na spletu – kar je bolj pritegnilo tvojo pozornost. In to si dela vsaka osebnost, ki potrebuje biti prepoznavna, in je ni na spletu. Ljudje jo preprosto povedano ne bodo mogli najti in kaj kmalu bo za njih ostala v pozabi. Ne glede na to ali si dober ali ne. Pri tem mogoče nastopi vprašanje ali sem dobra jaz?

Dobra je moja knjiga. Dobro je to, kar jaz ponujam na spletu. V to sem prepričana. Moja knjiga Pojedla sem anoreksijo je vsekakor zelo dobra pomoč vsakemu, ki se sooča z motnjami hranjenja, vsakemu, ki se sooča z negativno samopodobo in vsakemu, ki si le želi prebrati eno dobro zgodbo. In to je tisto kar jaz ponujam na spletu. Možnost, da naročiš knjigo Pojedla sem anoreksijo in si poiščeš košček sreče zase. Prepričana sem, da ti bo moja knjiga podarila prav to.

Nek košček sreče ali pa nek dodaten zagon, da zase storiš nekaj dodatnega in se pomakneš eno stopničko višje. Kajti ravno o tem sem pisala v knjigi. Pisala sem o tem, kako sem se znašla na dnu, pa se nekako pobrala in spet znašla na dnu. Pa znova našla voljo in vstala ter si opomogla. Postala srečna in zagnana. In o moji preteklosti ne razmišljam več. Sem dokaz, da se vse lahko premaga, le zbrati je potrebno dovolj volje in se boriti. Pa to ne rečem samo jaz, o tem bi lahko pričali mnogi. Zato hitro zavij na mojo spletno stran in si preberi več o meni in moji zgodbi. Za trenutek se boš lahko tudi brezplačno popeljal skozi nekaj strani knjige. Na moji spletni strani si lahko prebereš tudi številne članke, motivacijske narave, ki jih objavljam. Tudi v teh prispevkih boš našel nekaj zase in prepričana sem, da ti bodo dali dodaten zagon in voljo. Skratka, vabljen.