Povečanje prsi

Povečanje prsi je vse bolj priljubljeno. Za povečanje prsi se odločajo ženske, katere bi želele imeti samo bolj bujne prsi, med njimi pa so tudi ženske, katere so prebolele raka na dojki in bi rade bile take, kot pred boleznijo. Informacije za povečanje prsi si lahko preberete na spletni strani Doktor1A.

Povečanje prsi se lahko poteka z dvema različnima vsadkoma, namreč glede na vaše stanje lahko izbirate med vsadkom iz fiziološke raztopine in silikonom. Po poročanju žensk, ki so prestale povečanje prsi, se silikonski vsadek, po okrevanju bolj čuti kot naravne prsi v primerjavi z vsadkom iz fiziološke raztopine. Vsadek iz silikona izgleda kot školjka, napolnjen pa je z gelom (silikonom). Vsadek iz fiziološke raztopine je prav take oblike, razlikuje se le v tem, da ni napolnjen z silikonom, ampak je z fiziološko raztopino. Vsadek iz silikona je lahko boljša izbira glede občutka, glede varnosti pa ima prednost vsadek z fiziološko raztopino, saj ob puščanju, večji problem predstavlja prav silikon, ki je umeten material in lahko privede do zapletov. Povečanje prsi pa je prav tako drag poseg, saj je cena za splošen poseg okoli 3.000€, kar ni malo, ker pa gre pri povečanju prsi za lepotni poseg, tega zavarovalnice ne krijejo, tudi če gre za bolnico, ki je prebolela raka.

povecanje prsi

Pri izbiranju kirurga pa bodite pozorni, saj včasih dražje ne pomeni boljše. Povečanje prsi zaupajte tistemu kirurgu, ki ima več uspešnih operacij za sabo in to počne že dalj časa. Namreč povečanje prsi je mogoče tudi za manj denarja, postopek pa opravlja priznani kirurg. Ne nasedajte temu, da je postopek drag zaradi tega, ker je kirurg dober. Preverite če je to res in šele za tem se odločite za postopek.