Iskanje daril za prijatelje, družinske člane in znance je velik izziv, še večji pa predstavlja iskanje darila za poslovne partnerje. Power bank je darilo, ki prepriča vsakega uporabnika, ki je lastnik pametnega telefona – preverite ponudbo power bankov pri nas ter najdite pravega zase, svoje bližnje ali poslovne partnerje. Čas obdarovanj se vztrajno bliža.

Kaj je Power bank in zakaj je tako odlično darilo?

Power bank je angleška besedna zveza, ki jo v večini v našem prostoru uporabljamo kar v tej obliki, čeprav ima tudi slovensko različico – prenosna baterija. Gre ga napravo, ki shranjuje električno energijo in omogoča njene zaloge za polnjenje mobilnih naprav, tabličnih računalnikov, zvočnikov in celo prenosnikov na poslovni poti, potovanju ali pa ob dnevnih opravkih. Naprava je majhna in zato izredno enostavna za prenos, glavna prednost pa zagotovo njena funkcionalnost. Z njeno pomočjo ne boste več v skrbeh, da bi vam prenosni telefon na poti ugasnil. Staršem pa lahko zagotovimo, da otrok ne bo več imel izgovora, zakaj se vam na telefon ni javil.

Prenosna baterija je majhna, lahka in jo lahko spravite v vsak žep, trg pa ponuja tudi večje različice, ki zagotavljajo še več shranjenje energije. Količina shranjene energije pa seveda vpliva tudi na ceno izdelka.

Power Bank

Odlično darilo ima dovolj prostora za graviranje logotipa vašega podjetja, kar zagotavlja možnosti za širši promocijski prostor. Gre tudi za produkt, ki je lahko reklamna nagrada v promocijski aktivnosti vašega podjetja – večina obdarovanec tak izdelek obdrži in redno uporablja, kar nakazuje na možnost velikega uspeha v smislu promocijskih strategij podjetja.

Odlične možnosti ponujajo tudi drugi proizvodi. Med priljubljenimi izdelki se tako najdejo brezžični zvočniki, ki ponujajo možnosti zabave in so na voljo v različnih oblikah, barvah ter imajo različne zmogljivosti predvajanja zvoka. Univerzalno darilo za promocijo pa je zagotovo tudi USB ključek na katerega bodo lahko vaše stranke shranjevali najpomembnejše dokumente in spomine.