Rolo zavese so dvižno potezne zavese na posebnem vodilu, ki se z pomočjo nekega mehanizma, ko ga povleče guba od spodaj navzgor. Njihove gube dajo domu nek domač občutek ob katerem se lahko sprostite, prav tako pa so estetsko prijetne in v trendu. Rolo zaveza je primerna za vsako okno pa če je veliko ali majhno, njen namen je le ščiti oziroma zasenčiti vas zaželen prostor. Sami si lahko izberete vrsto tkanine in pa barvo rolo zavese.

Torej rolo zavese so zavese, ki se zvijejo v rolo oziroma se lahko tudi razvijejo iz nje na posebnem vodilu, ki ga manevriramo s potegom. Pametno je, da izberemo barvo in tkanino rolo zavese tako, da bo pasala v naše stanovanje in mu dala lep prijeten občutek. najprej razmislite kakšne barve rolo zaves in kakšne vrste tkanin rolo zaves bi pristajale v vaše stanovanje, nato pa se pozanimajte kaj od tega si lahko izberete. Če ste v dilemah vprašajte nekoga, ki vam bo znal svetovati. To so ponavadi kakšni zaposleni ali pa kar prijatelje oziroma družinske člane saj so le oni tisti ki povejo svoje pravo mnenje.

rolo zavese roza

Rolo zavesa oziroma gubani rolo, je zelo lep modni dodatek vašemu domu, njegova praktičnost pa preseneča veliko več ljudi, zato se jih tudi veliko več zadnje čase odloča za nakup svoje rolo zavese, ki pa jih je dan danes na trgu vedno več v številnih oblikah, barvah in vrstah tkanin. Če še vedno ne veste ali bi si jih kupili tudi sami ali ne se lahko na spletni trgovini Zavese Daša pozanimate in vprašate njihove zaposlene, saj vam bodo rade volje pomagali in poizkušali odgovoriti na vsa vaša vprašanja, da najdete rolo zavese, ki bodo zadovoljevale vaše potrebe in se boste domov vrnili veseli z novim kupljenim produktom. Nikar ne čakajte, že danes si zagotovite ene zase.