Trgovine Interdiskont so raj za vsakega mojstra. V njihovi široki ponudbi izdelkov lahko najdete vse, kar ste iskali za vaše najljubše projekte, ki ste si jih zadali. Trgovine Interdiskont so bogato založene z vsemi vrsti orodji, ki vam lahko pomagajo pri lažjih in tistih bolj zahtevnih opravilih.

Trgovine Interdiskont ponujajo tudi veliko ugodnosti, ena izmed njih je tudi njihova kartica zvestobe. S pomočjo kartice zvestobe lahko pridobite popust na vse nakupe, imate ugodnosti pri vseh nakupih večjih izdelkov, pri izdelkih, ki so že v akciji ter pri sodelovanju v nagradnih igrah, pridobite pa lahko tudi takojšen popust v vseh fizičnih trgovinah, pri kupovanju preko telefona ali pa pri nakupih preko spleta. Kartice lahko uporabite v vseh njihovih trgovinah po vsej Sloveniji.

Kot smo že omenili imajo v trgovini Interdiskont široko ponudbo izdelkov, poleg tega, pa imajo vsak mesec tudi mesečni izbor izdelkov, ki so takrat najbolj aktualni in seveda tudi ponujeni po posebno ugodni ceni. Poleg tega pa lahko spremljate tudi njihovo zalogo v vseh trgovinah preko spletne trgovine, če ste bolj navajeni kupovati v fizičnih trgovinah kot pa preko spletnih trgovin.

Trgovine Interdiskont imajo tudi posebno vizijo in poslanstvo za vse njihove fizične trgovine in tudi za spletno trgovino. Kajti kupci so vedno na prvem mestu, zato želijo z vsemi kupci kot tudi distributerji in dobavitelji vzpostaviti pristen in prijateljski odnos, ki temelji predvsem na vzajemnosti in pa zaupanju, saj le tako lahko zagotavljajo dolgoročno sodelovanje z vsakim izmed njih. Želijo, da so vsi njihovi kupci, ki nakupujejo pri njih zadovoljni z nakupom tako z izdelki, kot tudi z vsemi storitvami in izkušnjo, ki jo imajo kupci pri nakupovanju. Zagotavljajo tudi, da lahko z njihovimi izdleki ponudijo največjo kakovost za dano ceno ter pomoč pri vseh vzdrževalnih delih. Poleg vsega pa v svoji trgovini ponujajo tudi lastno blagovno znamko.