varstrojČe se ukvarjate z varjenjem, potem ste že gotovo slišali za varilne aparate varstroj, ki slavijo po svoji kakovosti. To podjetje se ukvarja tudi z rezalno tehniko in pa avtomatizacijo, oziroma robotizacijo varjenja. Pod njihovo rezalno tehniko spadajo tehnike plamenskega rezanja, kateri se uporablja za rezanje jekla do 600mm, potem je tu še plazemsko rezanje, ki se uporablja predvsem za rezanje tanjših materialov. Tu je potem še lasersko rezanje, ki se lahko uporablja za vse vrste materialov. Varstroj pa izdeluje predvsem varilne aparate, s temi pa lahko vse te razrezane kovine spojimo nazaj skupaj v različnih oblikah ali oziroma položajih. Varilni izvori varstroj označeni kot VS ali pa VPS so narejeni za tri vrste varjenja. To so klasični MIG/MAG, pulzni MIG/MAG in pa MMA. Izdelujejo tudi aparate ki so namenjeni TIG varjenju in pa tudi gorilnike. Vso to opremo varstroj, pa lahko ugodno naročite na spletni strani proficenter.

Poleg varilne in rezalne opreme, pa se podjetje varstroj ukvarja tudi z avtomatizacijo in robotizacijo. Če se odločite za avtomatizacijo in robotizacijo varilnih postopkov, lahko s tem povečate kakovost, proizvodnjo in znižate stroške, je pa za to potrebna večja investicija.

Samo podjetje varstroj pa je locirano v prekmurju na Lendavi. Njihovi izdelki ustrezajo in so v skladu z evropsko zakonodajo. Od leta 1999 pa ima podjetje tudi ISO 9001 certifikat, ki kaže na kvaliteto. Zaradi te kvalitete svojih izdelkov in geografskega položaja (blizu Madžarske, Hrvaške, Avstrije) pa je podjetju varstroj tudi lažje izvažati svoje izdelke v tuje države, zaradi lahko zagotovo vemo, da so njihovi izdelki dobri in vredni svoje cene, pa čeprav jih še nismo preizkusili.

Samo podjetje pa skrbi za svoje zaposlene ter jim ustvarja primerne plače ter delovno okolje, če želite podpirati slovenska podjetja in potrebujete varilne stroje ali pa kar koli, ne kupujte od tujih podjetij, vendar se odločite za varstroj.