Ste kdaj razmišljali o tem, kaj je zdravo življenje? Dejansko gre za celostno dobro počutje, telesno in duševno. Zdrav človek nima bolečin, je vesel in radosten ter ovire ter preizkušnje. V primeru, da se pojavijo telesne in duševne bolečine, je človek skrenil s prave poti in mora nekaj narediti. Najprej je dobro, da spremeni slog življenja in drugič, da se mu posveti strokovnjak, kot so na centru vita spa v butičnem salonu za zdravje. Posvetila se vam bo strokovnjakinja Polona Trop, ki še dolgo let predava zdravstvene in podjetniške vsebine, je fizioterapevtka in magistrica vzgoje in menedžmenta v zdravstvu. Prisega na naravno zdravljenje in je navdušena terapevtka različnih holističnih pristopov k zdravju.

spa

Kaj vse omogoča vita spa center? Pomaga vam do ravnovesja duše in telesa. Pomaga vam k temu, da se začnete več in pravilno gibati. Vse skupaj bo pomagalo, da boste bolje spali in med tem se bodo vaše celice ozdravile same. Naučili se boste uživati vodo in pravilno prehrano ter kako se neguje telo. Če imate bolečine v hrbtenici, vam jih bodo pomagali odpraviti. Izvajajo tudi čudovite terapevtske masaže. Za boljšo prekrvavitev pa se lahko naročite na ročno limfno drenažo. Na razpolago je tudi elektro terapija. Priporoča se refleksna masaža stopal.

Nemalo ljudi ima sindrome izgorelosti,. To je danes res velik problem in terapevtka vam bo pomagala te sindrome odpraviti ter se pozdraviti. Samo znati morate menegerirati svoje življenje tako, da naredite to, kar je v redu za tisti trenutek, se fokusirate na eno nalogo, jo odpravite dobro in greste naprej. Pri trem pa dobro jeste, se gibate, spite in si vzamete tudi odmor. Ko boste to vse znali, bo vaše življenje eno samo lahkotno dihanje in sreča. Vse vam bo letelo na kup in postajali boste bolj zdravi ter bogati v vseh pogledih. To pa je res vredno.