Vstopate v avto z mokrimi in blatnimi čevlji in tako umažete tla avtomobila? Novi avto tepihi se bodo lepo prilegli vašemu avtomobilu in bodo preprečili dostop vode do tal vašega avtomobila.

Zakaj bi izbrali avto tepihe Gledring? Prvi razlog je, da so narejeni po meri in se bojo 100% prilegli vašemu avtomobilu. Zelo je pomembno, da je avto tepih lepo prilagojen, saj boste le tako lahko brez težav uporabljali vaše pedalke. Tepih se ne sme zatikati za pedalke, saj to lahko privede do prometne nesreče. Gumi tepihi imajo elegantne robove, kateri bodo zadrževali prelivanje umazanije in tekočine, kateri bo 100% zaščitil vaše vozilo. Robovi so visoki 13mm in so izmerjeni, kar je dovolj, da umazanija ne gre skozi rob, poleg tega pa še vozilu daje eleganten videz, ker se tepihi zlijejo z vozilom.

avto tepihi

Naj še omenimo, kako je enostavno čiščenje avto tepihov. Gledring je prvo podjetje, ki je razvilo tepihe, katere je enostavno očistiti. Izdelani so tako, da nimajo izgleda kock, katere je zaradi notranjih ostrih robov težko očistiti. Gledring tepihi imajo dizajn ravne linije brez ostrih robov, kateri dajejo izgled čiste pnevmatike. Za perfekten rezultat je priporočljivo čistiti z čistilom Gledring, kjer voda ni potrebna. Leta 2018 je podjetje dobilo nagrado za dizajn in kakovost. Gledring avto tepihi poskrbijo tudi varnost z uporabo pritrdilnih čepov, kateri so izdelani glede na znamko vozila. Čepi fiksirajo tepih in tako preprečujejo, da bi se tepih med vožnjo premikal. Kakovostna PVC plastika iz katerih so narejeni čepi, poskrbi, da se nebi zlomili zaradi udarcev.

Avto tepihi so izdelani iz najkakovostnejših materialov, kateri dajejo prijeten vonj, kar pohvalijo tudi stranke. Gledring tudi garantira dolgo življenjsko dobo tepihov. Na spodnji strani vseh Gledring tepihov se nahaja natančno označen model tepiha, znamko vozila in letnik. Ta oznaka potrjuje, da je tepih izdelan za določeno vozilo.

Obiščite Gledring d.o.o. v Logatcu še danes in si priskrbite visokokakovostne tepihe.