Ni prijetno, ko imamo kakšne bolečine, ko nas nekaj boli. Takrat vedno poiščemo nekaj proti bolečinah v domači lekarni ali gremo do prve lekarne. Večkrat nas boli tudi trebuh, ampak največkrat hitro mine. Bolečine v trebuhu so lahko tudi zelo ostre in nadležne, kar pa takrat pomeni, da moramo stopit do svojega zdravnika. Nekaj si lahko tudi preberete tudi na tej strani https://www.smrekovit.si/bolecine-v-trebuhu

Bolečine v trebuhu

Vse od prsnega koša pa do sramnim delom, pravimo trebuh. Točno kaj nas boli ne vemo, mi samo rečemo da nas boli trebuh. Ampak to je lahko velik del, veliko organov, kjer imamo težave. Če  te bočine trajajo več dni, moramo obiskat zdravnika, da nas začne pravilno zdravit in nam svetuje glede naših navad in prehrane. Večinoma počakamo doma, ko začutimo kakšne bolečine v trebuhu, saj dosti krat tudi same od sebe minejo. Ni pa vedno tako, saj  so te težave lahko tudi hujše. V trebušni votlini imamo kar nekaj organov, ki nas lahko bolijo, to so tanko in debelo črevo, ledvice, vranica, žolčnik, jetra, želodec, trebušna slinavka. Zato se ni za igrati, če imamo kakršne koli bolečine v delu trebuha. Ne rabimo vedno delat panike, saj smo dovolj stari, da vemo kdaj in kako ukrepati. Tudi smrekovit mazilo večkrat pomaga pri različnih težavah ali bolečinah.

Za bolečine v trebuhu največkrat krivimo črevesje, saj tudi naj večkrat je tudi krivo. Lahko hitro vse popusti in se spet dobro počutimo, lahko se vleče par dni. Sami poskrbite, da se boste dobro počutili, da bodo bolečine minile. Ali boste doma poležavali in se borili z bolečinami ali obiskali vašega zdravnika, da začne pravilno vas zdravit. Včasih so lahko bolečine res hude, takrat ne ostajat doma, lahko je kaj huje. Kot sem omenila v trebušni votlini je kar nekaj organov, ki mi sami nikoli ne vemo kaj nas zares boli, vedno krivimo samo trebuh.