Črni petek je pred vrati in vsako leto se na črni petek zgodi bistveno povečano nakupovanje. Kaj je razlog? Trgovci ponujajo na črni petek številne popuste. Popusti segajo vse tja do 80%, kar nam v trenutnih časih lahko pride še kako prav.

Na črni petek se prodaja vse mogoče, od tekstilnih izdelkov, obutve, tehničnih naprav , gospodinjskih naprav, računalnikov, in lahko bi naštevali v neskončnost. Letos je črni petek 27.11., zato ne pozabite ta dan si vzeti nekaj časa in preveriti ponudbe super popustov. Če ne veste, kje in kako najti najboljše popuste, vam svetujem, da si ogledate spletno stran www.crnipetek.info, ki je bila narejena z namenom, da uporabnike spleta obvesti, kje se dobi najvišje popuste na črni petek. Stran ponuja zelo koristne informacije, ki jih skoraj da ne smete spregledati.

Črni petek

Črni petek se je prvič zgodil v Ameriki, in to je bil takoj naslednji dan za zahvalnim dnem. Seveda je pred leti ”evforija” črnega petka prišla tudi k nam. In ljudje smo ga z veseljem sprejeli. Res pa je, da če malo bolje pomislimo, imamo popuste skozi vse leto. Imamo številne sezonske razprodaje, letne, zimske, novoletne popuste, miklavževe popuste, rojstnodnevne popuste in še bi lahko naštevali. Pri določenih trgovcih prejmete popust že če se samo vpišete na njihovo mailing listo, oz. ste dali izdelek v košarico, niste pa zaključili nakupa. Kaj kmalu vas bodo zasuli s popusti, saj je danes pri vsej tej ponudbi tudi trgovcem težko prodati svoje izdelke.

Predlagam vam, da si v petek vzamete nekaj časa (lahko tudi že malo prej, saj nekateri nudijo popuste na ta račun tudi nekoliko prej), preverite ponudbo na spletu, koliko popusta ponuja kakšno podjetje, nato pa si privoščite nekaj za svojo dušo. Morda izkoristite črni petek tudi za nakup decembrskih daril, saj bo vsak čas potrebno kaj podariti svojim bližnjim.