Bi radi svojemu motorju dodali lep zvok, ali pa bi radi samo zamenjali star avspuh na avtu, ker je že dotrajan? Tukaj so izpušni sistemi proizvajalca Novak. Njihovo ponudbo si lahko ogledate na http://www.auspuh-novak.com.

Izpušni sistemi Novak ponuja veliko izbiro izdelkov, saj imajo v ponudbi izpušne lonce, športni program, katalizatorje, gibljive cevi, potrošni material, lite kolektorje, lambde sonde, filtre trdih delcev in izpušne kolektorje. Izpušni sistemi izdelani pri podjetju Novak so lahko namenjeni za manjša motorna vozila, kot so izpušni sistemi za motor, nato se izdelujejo tudi izpušni sistemi za razne stroje, kot so bagri, prav tako se izdelujejo izpušni sistemi za športni program, lahko so pa tudi samo okrasni, da na vašem avtomobilu izgleda, kar se da lepo. Prav tako izdelujejo sisteme, ki so po meri narejeni za traktorje. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate katalog izdelkov, kjer boste lahko izbirali med izpušni sistemi najboljše kakovosti. Podjetje je bilo ustanovljeno 1978, kot majhna delavnica, a ker je posel zaživel se je tudi njihova ponudba močno razširila in danes so eden izmed priznanih proizvajalcev izpušnih sistemov. Poznani so po celi Sloveniji in pa tudi po svetu, saj so njihovi izpušni sistemi izdelani tudi za širši trg. Samo v Sloveniji ima podjetje 130 odjemalcev, pleg tega pa sisteme dobavljajo tudi v Nemčijo, Češko, Slovaško, Litva, Latvija, Estonija, Grčija, Izrael, Nigerijo, Italijo, Hrvaško, Srbijo, Črno goro, Makedonijo ter Bosno in Hercegovino.

izpušni sistemi

Ob nakupu izdelka pri Novaku, vam podjetje nudi 2-letno garancijo, na športni program in izdelke iz inoxa pa vam pri podjetju podelijo 3-letno garancijo. Podjetje ima danes, kar 6 poslovalnic. Glavna je v Novem mestu, so pa še v Ljubljani, Mariboru, imajo skladišče na Jesenicah in poslovalnico v Srbiji. Izberite izpušne sisteme Novak, ne bo vam žal.