Če veliko potujete na počitnice oziroma na dopust na Hrvaško, verjetno izberete otok Krk, kajne? Je zelo blizu, ima urejene plaže, sami apartmaji Krk pa niti niso tako slabi. Problem se pojavi le pri tem, da veliko lastnikov apartmajev nima svojih spletnih strani in apartmaje oglašujejo preko agencij, ki jim vzamejo ogromno provizijo, zato pa je tudi bivanje v takih apartmajih malce dražje. Lahko pa obiščete kakšno manjšo stran, katere ne vzamejo provizije, na primer spletna stran apartmajikrk.si je že ena takšna, ki ne profitira od tega koliko strank pripelje ponudnikom apartmajev.

apartmaji krk

Apartmaji Krk so tam v manjšem številu predstavljeni in pa tudi opisani. Sicer pa zaenkrat še ni nobenega kontakta kako do teh apartmajev, kar je malce žalostno, so pa vsaj povezave do koristnih strani. Niso pa na strani samo opisani apartmaji Krk, vendar so opisane tudi plaže, in pa kaj vse lahko počnete na Krku. Na strani boste našli kar nekaj zanimivih člankov, če se vam jih bo dalo brati, niti niso tako slabi. Vendar če že potujete na otok Krk, vas zanimajo predvsem apartmaji Krk in kako do njih.

No kot smo že omenili, obstajajo ogromno spletnih strani, na katerih si lahko ogledate razne apartmaje ter pogledate in primerjate cene. Nekatere boljše spletne strani, imajo tudi napredno možnost iskanja, da čimprej najdete informacije katere vas zares zanimajo. Apartmaji Krk so takšni in drugačni, na nekaterih straneh se lahko izgubite, na boljših, pa samo izberete kakšni apartmaji Krk vas zanimajo, izberete termin ki vas zanima, št. postelj, sob in pa ceno, ter stran vam takoj prikaže željene zadetke ali pa vsaj pribljižne. Takšne strani so zares dobre saj so prikazani takšni apartmaji Krk kot jih vi iščete in ne takšni ki vas sploh ne zanimajo ali pa ne pridejo v upoštev zaradi premajhnega števila postelj, sob, ipd…