V kolikor imate težave s prostato ste verjetno že slišali za zdravilo Prostasan, ki pomaga pri tovrstnih težavah in na srečo bolnikov običajno ne povzroča raznoraznih stranskih učinkov. Zdravilo Prostasan je primerno samo za moške starejše od 18 let. Prostasan vam bo vaš osebni zdravnik predpisal v primeru, da boste imeli težave s prepogostim uriniranjem, zbujanjem sredi noči zaradi potrebe po uriniranju, tudi daljše kapljanje urina po uriniranju je lahko razlog, da vam zdravnik predpiše Prostasan, tudi v primeru, da imate težave pred začetkom uriniranja in v primeru šibkega curka vam to zdravilo lahko pomaga.

Še več praktičnih primerov za katere se to zdravilo uporablja lahko preberete na tej spletni strani avogel.si/produkti/naravna-zdravila/prostasan.php. Prostasan je izdelan iz posebne žagolistaste palme, ki je biološko pridelana pod natančnim oz. skrbnim nadzorom, najbolje pa uspeva na Floridi, kjer to rastlino tudi nadzorovano pridelujejo. Zdravilo Prostasan je izdelano iz posušenih plodov te rastline, ki jih nato pošljejo v Švico, kjer se začne predelava teh posušenih plodov v končni izdelek, ki bo kasneje olajšal težave s prostato velikemu številu uporabnikov tega zdravila. Zdravniki oz. proizvajalci zdravila Prostasan priporočajo, da pri uporabi tega zdravila ne obupamo hitro, saj naj bi se rezultati začeli kazati šele po 2 do 3 mesecih pravilne in redne uporabe tega zdravila.

prostasan

Kot sem že zgoraj omenil, so stranski učinki pri jemanju tega zdravila zelo malo verjetni, zato dolgotrajno uživanje zdravila Prostasan nebi smelo uporabnikom povzročati večjih težav. Stranski učinki, ki se lahko pojavljajo, čeprav se to resnično dogaja v zelo redkih primerih so lahko prebavne motnje, kar posledično privede do spahovanja, kolcanja, slabosti in redkega blata. Glede na informacije, ki so jih podali uporabniki tega zdravila lahko izvemo, da nekaterim moškim zdravilo pomaga že po približno 4 tednih redne in pravilne uporabe. Zdravilo je primerno tudi za več letno uporabo, kar ob skoraj ničnih stranskih učinkih uporabnikom na predstavlja večje težave.