Če se mogoče sprašujete kje bi lahko dobili lepe nadstreške za vaš dom je to prava stran za vas https://mizarstvo-hrovat.com/leseni-nadstreski-in-pergole/. Ali vas zanima kako zgledajo nadstreški in zakaj se uporabljajo? Nadstrešek je kot neka zunanja garaža, ki je lahko sestavljena iz kovine ali pa iz lesa. Nadstreški se uporabljajo da pod njih zapeljemo avto pozimi ali ko je huda nevihta.Nadstreški

Morda se tudi sprašujete kaj je bolje leseni ali kovinski nadstreški. Res je, da je na nekaj časa treba oboje menjati ampak se po mojem mnenju bolj splača vzeti kovinske. Zakaj? Zato ker so kovinski bolj vzdržljivi proti snegu in drugimi naravnimi pojavi. Najbolje je tudi, da si izberete nadstrešek, ki bi se prilegal barvi vaše hiše. Pozimi ko zapade veliko snega bi bilo pametno, da bi sneg metali dol iz nadstreška, da se nastrešek nebi slučajno udrl.

Nadstreški se dan danes razširjajo več ali manj po celi Slovenji, ker je to sedaj zelo popularno in se to tudi razvija. Veliko ljudem so nadstreški zelo priljubljeni zaradi zaščite avtov nekateri ga pa imajo, zato ker lepo zgleda in zato, da pod nadstrešek zložijo kakšne stvari ali pa za avte. Veliko ljudi raje izbira kovinske nadstreške zaradi boljše zaščite nekateri, ki pa imajo lesene hiše pa gledajo tudi na zunanjost hiše pa raje izberejo lesene nadstreške, ki so ravno tako dobri ampak malo manj zaščiteni.

Zakaj raje kovinske? V nekaterih pojavih se kovina nebo tako hitro uničila medtem ko lahko les zgnije ali pa se prelomi. Da les nebi zgnil bi lahko okoli lesa navili plastično folijo katera bi les ščitila pred dežjem zaradi katerega bi lahko les zgnil. Nadstrešek je tudi nadomestek garaže naprimer, da nimate prostora v garaži je vedno prostor lahko tudi pod nadstreškom seveda če ga imate.

Obstaja pa tudi več vrst nadstreškov kateri so različnejših cen.