Vsak, ki ima avto dobro ve, da tudi če je avto nov bo treba slej, kot prej nekaj popraviti. Ampak trgovina z avtodeli mora biti priznana in prodajati dobre artikle. Zato je tukaj Bartog d.o.o.. Trgovina z avtodeli Bartog je že dolga leta ena izmed najbolj znanih in vodilnih trgovin z avtodeli v Sloveniji. V ponudbi imajo praktično skoraj vse za vaš avto. Od pnevmatk do rezervnih delov. Ponujajo tudi hitre servise, kjer vam izkušeni avtomehaniki popravijo vašega jeklenega konjička. Na spletni strani pod zavihkom novice najdete zanimive teste in novice o avtomobilizmu.

trgovina z avtodeliTrgovina z avtodeli Bartog ima po celi Sloveniji kar 27 poslovalnic vključno z glavno v Trebnjem. Trgovina z avtodeli je resda njihova njbolj razširjena dejavnost vendar poleg nje ponujajo tudi servisne delavnice. Trgovina z avtodeli Bartog imajo največjo mrežo servisov in trgovin z avtodeli v Sloveniji. Trgovina z avtodeli ima v svoji ponudbi: pnevmatike in platišča, olja, maziva, tekočine, nega in vzdrževanje vozila, dodatna oprema in seveda rezervne dele.

Trgovina z avtodeli ponuja pnevmatike za osebna vozila, kmetijske stroje, delovne stroje, tovorna vozila, motorje, terence in poltovorna vozila. Cena pnevmatike je odvisna od namena, dimenzije in seveda znamke. Prodajajo pnevmatike znamke: Fulda, Uniroyal, ,Michelin, Pirelli, Bridgestone, Falken, Nokian, Conitental, GoodYear, Viking, Sava in Rockstone. Največja trgovina z avtodeli je v Trebnjem, kjer imajo tudi glavno skladišče.

Trgovina z avtodeli ponuja tudi rezervne dele. Razne akamulatorje, svečke, žarnice za luči, jermene, zavorne diske, odbijače, itd.  Vsi njihovi artikli so testirani za varnost in učinkovitost ter so morali opraviti nize evropskih testov agencije za promet. Artikle lahko naročite tudi preko njihove spletne trgovine. Bartog je prejel tudi prestižno nagrado Zanesljiv trgovec za leto 2015.

Sedež podjetja je v Trebnjem in sicer na Obrtniški ulici 18. Njihova telefonska številka je +386 7 34 62  432.  Preverite njihovo ponudbo takoj, saj imajo velikokrat izjemne popuste na platišča in pnevmatike.