Leto 2020 je za nekatere bilo katastrofa lahko temu tako rečemo. Posebej so nastradali turistični delavci, zato se je naša vlada odločila, da bo vsakemu državljanu poklonila vavčerje. To so boni, ki jih lahko izkoristimo za prenočišče z zajtrkom na različnih turističnih destinacijah. Dopust na vavčer ni bilo slabo slišati, nekateri so se tega veselili, drugim pa je bilo to brez veze. Turistični delavci so pa bili tega zelo veseli, saj so dobili vsaj nek denar, da niso bili na taki izgubi.

Vavčer za dopust v Sloveniji ni slabo, saj si imel poplačano spanje, v določenih destinacijah si dobil še poleg zajtrk. Vsi polnoletni državljani so dobili vavčer v vrednosti 200 EUR, otroci pa 50 EUR. Moramo pa priznati, da če ti nekdo plača vsaj prenočišče, kar včasih ni poceni, da je zelo dobra ideja. Vavčer za dopust v Sloveniji smo lahko izkoristili povsod po naši prelepi državi. Morali smo se malo pozanimati kje so jih sprejemali in kaj je bilo vse všteto v njih. Tudi mi smo najprej bili malo skeptični kaj narediti. Ampak smo jih vseeno izkoristili in to kar dva krat in še so nam ostali.

vavčer za dopust v sloveniji

Vavčer za dopust v Sloveniji so podaljšali v leto 2021, če so še kateremu ostali. Lahko jih še vedno izkoristite za dopust. Mi smo jih izkoristili v prelepem Bovcu in nekaj dni na morju. Sami presodite, kam bi radi šli in izkoristite nekaj dni na dopustu za vavčerje, ki vam jih je dodelila država. Nekateri jih še do danes sploh niso in jih nočejo, ker pravijo, da bodo morali vse to poplačat sami nekoč. Samo, če razmisliš malo je vseeno, plačal boš, če koristiš ali ne. Zato pa je boljše it na kratek oddih in te vavčerje izkoristit. Sami presodite, če še jih imate, kaj boste naredili in želim vam lepo naslednjo leto.