Kaj mora vsebovati vsaka ženska torba?

ženska torba

Od velikosti ženske torbice je odvisno kaj ta torba lahko vsebuje. V primeru večjih torb, kamor ne spraviš samo telefona, dokumentov in denarnice bi morala vsebovati še razkužilo za roke ker nikoli ne veš kaj se dogaja na javnih toaletah, šivalni komplet, elastike za lase, glavnik, prvo pomoč (aspirin, lekadol,..), pisalni blokec ter pisalo za kratke zapiske ali pa za zapis telefonske številke mimoidočega fanta, vžigalice za vsak slučaj, tampone za krizne primere, osvežilne robčke, izdelke za osebno nego, mentol bombone ker je svež zadah pomemben, prigrizke, šminko, kremo za roke in telo, obliže, deodorant, parfum, slušalke za poslušanje glasbe na avtobusu, šivilske zaponke za primer, ko odleti gumb, rezervne uhane, če svoje izgubiš, polnilec za telefon ker imajo pametni telefoni kratko življenjsko dobo baterije.

Ravno zaradi vse večje potrebe po vseh teh izdelkih so v zadnjem času popularne velike torbe, ki kljub svoji velikosti ob vsej tej vsebini izgledajo kot vreče brez dna.

Kakšna so pravila kombiniranja ženskih torb z oblačili?

Ko pride do pravil kombinacije ženskih torbic z oblačili v realnosti izgleda kot da je modno, da kombiniranje torbice z oblačili sploh ni moderno. Preveč žensk si kupi samo eno torbico in le-to nosi v kombinaciji z vsemi oblačili. Kombiniranje ženske torbice zna biti zelo zapleteno a z izbiro bež, rjave ali črne torbice skoraj ne moreš zgrešiti. Če pa se odločiš za kompliciranje obstaja miljon možnosti. Če se odločiš za izbiro lahkih oblačil naj bo tudi torbica preprosta in ne elegantna. Ženske majice in ženske torbe so večkrat lahko osnova za kombiniranje barv. Torej bež majica – bež torbica, zelena majica – zelena torbica. Barvo in stil torbice lahko kombiniraš tudi z modnimi dodatki, kar pomeni naj se barva nakita ujema z barvo dodatkov na čevljih in vse skupaj z barvo zadrge in dodatkov na torbici.