Učinkovito nadzorovanje našega doma in drugih objektov lahko dosežemo z različnimi vrstami sodobno zasnovanih naprav. V takšno kategorijo izdelkov sodijo tudi IP video nadzorne kamere, ki za svoje delovanje potrebujejo elektriko in omrežje. To pomeni tudi internetni priključek; WiFi ali mobilni internet.

Nastavitve delovanja IP video kamere za oddaljeno ogledovanje posnetkov opravite preko pametnega telefona, na katerem boste prav tako potrebovali internet in povsem brezplačno aplikacijo. Ta vam omogoča, da lahko nastavite tudi urnik obveščanja o zaznanih premikih ter podobno.

Oprema za IP video kamero

Pod kategorijo izdelkov, kamor sodijo tudi IP video kamere, sodijo še video nadzorni kompleti, snemalniki za nadzor, SD kartice in HDD diski, lažne kamere, termalne kamere, dodatna oprema in ne nazadnje še kabli in konektorji.

Pri izbiri takšne opreme je ključnega pomena, na katerem mestu jo boste nakupovali. Priporočamo vam nakup IP video kamere v specializirani prodajalni, kjer vam bodo izkušeni in strokovno podkovani prodajalci predstavili različne naprave svetovno uveljavljenih proizvajalcev.

video kamere

Ogled zgodovine na IP video kameri

Pri ogledu zgodovine IP video kamere imate dve različni možnosti. Ena je, da v IP kamero vstavite spominsko kartico ali pa kamero priklopite na dodatni snemalnik z diskom.

IP kamere je mogoče gledati tudi s pomočjo računalnika. Na spletu vam je na voljo seznam najbolje prodajalnih IP kamer. Na njem si lahko preberete ključne informacije o nameščanju takšne naprave. IP video kamera priznanega proizvajalca vam namreč ne bo kaj dosti koristila, če je ne boste pravilno namestili. Sicer pa vas bodo tudi na to opozorili prodajalci. Pri nas je precej takšnih ponudnikov IP video kamere, ki vam poleg prodaje in dostave omogočajo še kakovostno, učinkovito, hitro in ne nazadnje še cenovno dostopno montažo na ustrezni lokaciji.