Že od začetka pomladi se je naše življenje zelo spremenilo. Ves svet je postal drugačen, prav tako se je spremenilo vse kar je povezano s higieno. Danes moramo si povsod kamor vstopimo razkužit roke, saj je virus korona še vedno med nami. Nekateri so že prej uporabljali razna razkužila za razkuževanje prostorov in rok. Tako, da to ni za nekatere nič novega. Ampak razkužilo za roke je danes lahko povsod z nami, kjer se gibamo kam vstopimo, tam ga lahko najdemo. Nič ni tudi narobe, če ga imamo vedno samo v torbici ali v kakšni jakni. Na tej strani ga lahko tudi nabavite in to večje količine, če ga slučajno rabite https://www.pentiv.si/izdelek/razkuzilo-za-roke-in-povrsine-butters-5-l/

Kot pravim razkužilo za roke ni nič novega na trgu, ampak nismo ga prej rabili vsak dan uporabljat. Danes ga moramo redno vsak dan uporabit, saj povsod kamor vstopimo si moramo roke razkužit, če nočemo domov prinesti mogoče virusa. Raje si razkužiš roke, kot da se okužimo in zbolimo mi ali naši domači. Mislim, da bomo še lep čas morali uporabljati razkužilo za roke tako pri nam v Sloveniji, kot v drugih državah. Nekateri razkužilo za roke redčijo, ampak mislim, da potem nima takega učinka, kot čisto razkužilo.

razkužilo za roke

Razkužilo za roke mora vsebovati etanol, vse drugo pa so dodatki, ki so voda ter eterična olja. Če res hočemo, da uniči razkužilo bakterije, ki se naberejo naj je ne razredčeno z vodo. Drugače ne bomo nič naredili in nima tistega pravega učinka. Če rabite večjo količino, je dobro, da kupite v večji plastenki in nalijete v manjše plastenke. Kupimo lahko manjšo embalažo in imamo razkužilo v vsaki torbici in v vsakem žepu. Doma pa si vedno umijte roke, da umijete ta alkohol dol, ker nekateri so zelo alergični na alkohol. Je pa zaenkrat boljše poskrbeti za svoje zdravje, kot da zbolimo, ker ne vemo kakšne posledice nam lahko bolezen pusti.