Zobni implantati ali tudi zobni vsadki polepšajo vsak izgled tistih, ki imajo težave z zobmi, če manjkajo ali pa so preveč okvarjeni, da bi se jih dalo popraviti. Nerodno je tudi, ker človek brez zob ne more dobro jesti, proteze pa tudi znajo biti kar zoprne, če padajo iz ust ali žulijo. Zobozdravnik dr. Debevc strokovnjak za implantologijo priporoča kakovostne zobne vsadke iz titana, ki se tako vrastejo v kost čeljusti, da postanejo del človeka in za vedno boste imeli mir od takrat naprej.

zobni implantati

Kakovostni zobni implantati bodo takoj polepšali vaša nasmeh saj taki zobje izgledajo enako kot vaši in ne bo nihče opazil, da jih niste imeli. Vsi se bodo čudili, kako lepe in zdrave zobe imate neglede na vašo starost. Vsadi se lahko en zob, več zob ali pa vse zobe, kar zna dobro narediti dr. Debevec, ki vam bo najprej pregleda ustno votlino in potem povedla, kakšen bo postopek zdravljenja.

Če je z vašimi ostalimi zobmi, dlesnimi in kostjo vse v redu, potem bo takoj naročil kakovostne zobne vsadke in jih tudi vsadil v vašo kost, kjer so bili prej zobje. Zobni implantati se bodo po vsaditvi zrasli s tkivom in kostjo, in za vedno bodo ostali v vas kot bi bili že od nekdaj vaši.

v primeru, da imate kakšne težave kot je na primer parodontoza, potem se bo dr. Debevec zagotovo odločil, da bo kot pozdravil. Zobni implantati bodo vsajeni takoj po tem, ko bo vaša dlesen zdrava in vaša ustna votlina v dobri kondiciji. Čele takrat boste zagotovo vedeli, da se bodo zobni implantati vrastli brez komplikacij, ki lahko nastanejo, če ustna votlina ni zdrava, kar bo vedel dr. Debevc, ker je uspešen in priznan ter izkušen strokovnjak. Vaša izbira je, ali boste izbrali za svoje zdravje kakovostno storitev ter vsadke in dovolili si biti lepi ter zdravi za vedno.