Hramba avtodomov je povsem nova storitev, ki se je pojavila zaradi potrebe lastnikov avtodomov in prikolic, ker imajo težave s shranjevanjem vozil za mesece, ko jih ne potrebujejo. Včasih pa jih ne potrebujejo dlje časa, lahko tudi kakšno leto. Hramba avtodomov na varovanem in opremljenim parkirišču je najboljša možnost in rešitev za vaš problem, zato je cenovna tudi dostopna in ugodna. Zdaj se vam ni več treba spraševati, kam z vozilom, ko ga ne rabite več in iskati lokacijo, ki je mogoče nevarna za vozilo, ali pa da ne plačate kazni, saj je javnih parkirišč, ki niso plačljiva, vedno manj. Na ulici ali kar nekje pa ga tudi ne morete pustiti.

hramba avtodomov

Hramba avtodomov je briljantna rešitev in hkrati najcenejša možna, saj boste za samo nekaj deset evrov imeli cel mesec vozilo na varnem na varovanem parkirišču z 2 metrsko ograjo. Ko boste najeli svoj prostor, je samo vaš in imate dostop do njega preko lastne kartice. Nikogar ne boste ovirali in nihče ne bo oviral vas. Kar je najbolje, d je to parkirišče varovano, tega ne boste imeli niti doma, niti na ulici ali kaki drugi lokaciji, javna parkirišča, ki so varovana pa so zel o draga, zato je ta rešitev najboljša možna in najcenejša.

Hramba avtodomov je možna tudi več mesecev, sami se odločite, koliko časa boste imeli avtodom ali počitniško prikolico na varovanem parkirišču za avtodome in prikolice. Hramba avtodomov je možna tudi za vse leto, vplačate vnaprej, dva meseca vam podarijo, kar je res dobra novica, saj profitirate kar 80 Eur. Pogodbo lahko tudi prekinete. Če potrebujete elektriko, jo lahko tudi najamete, imate pa tudi dostop do stranišč in kopalnice. Tako da lahko za svoj avtodom in prikolico poskrbite najbolje. Vaš avtodom ali prikolica vas bosta počakala na varnem, vi pa ju lahko kadarkoli pridete obiskati ali vzeti, se odpeljete, uživate v izletu in ju spet pustite na varnem.