Kakovostne zobne luske

Ali ste tudi vi eni izmed mnogih, ki niste zadovoljni s svojim danim nasmehom? in si želite imeti čudovite snežno bele zobe? Potem imamo mi za vas odlično rešitev, to pa so zobne luske. Te vam bodo pomagale ustvariti popolnoma brezskrben nasmeh, ki bo tako blestel, da ga bo zagotovo vsakdo opazil. Cena zobnih lusk se seveda razlikuje in je ta odvisna od same zobne ambulante in pa tudi od vašega začetnega stanja. Zaposleni v zobozdravstvenem centru oziroma ordinaciji Lux Dental, vam bodo s svojim znanjem in pa so čutom do sočloveka povrnili ali pa podarili samozavest, katero si zaslužite, to so naredili že mnogim pacientom in zagotovo tudi vi ne boste zadnji, če se boste za to odločili.

zobne luske

Zobne luske so torej izjemna rešitev, saj vam bodo te z minimalno invazivni posegom odpravile marsikatere nepravilnosti, seveda pa bodo to storili z veliko natančnostjo pri izdelavi in pa obdelavi zobne luske, torej keramiki, da bo ta tako izgledala popolnoma naravna, kot da je to dejansko vaš naraven zob. Zobne luske so namreč zelo zelo tanke individualno izdelane plasti porcelana, tega pa v zobni ambulanti pritrdijo na vaše zobe, to delo seveda opravi v tem šolan strokovnjak, da bo rezultat le tisti, katerega ste si želeli in da te zobne luske v vaših ustih sploh ne bodo opazne.

Zanje se največkrat ljudje odločijo zaradi hujše obarvanosti zob, odkrušenih zob ali pa tudi huje poškodovanih zob, skratka zobna luska bo posameznemu zobu popolnoma odpravila asimetrijo, tako da bodo vaši zobje celotno simetrični, bleščeči in preprosto čudoviti. Če se boste zanje odločili, se vam bodo v zobni ordinaciji Lux Dental tam zaposleni popolnoma individualno posvetili, tako da bo vaša izkušnja zares izjemna, za izdelavo vaših zobnih lusk, pa bodo vsekakor uporabljali samo najbolj kakovostne materiale, tako da bodo te luske v vaših ustih tudi obstojne.