vreme PorečVedno ko se odpravljate v bolj oddaljene kraje je pametno pogledati, kakšno vreme vas tam čaka. Na to stran ste verjetno prišli, ker vas zanima vreme Poreč. Če si želite boljšo napoved pa si jo lahko ogledate tudi na spletni strani http://www.vremehrvaska.com/porec.

Če ste se odločili, da v prihajajočih dneh odidete na izlet v Poreč z družino ali s prijatelji vam to odsvetujemo. Vreme Poreč bo v naslednjih dneh deževno in tudi dokaj hladno. Če se poleg slabemu vremenu želite odpraviti na dopust ali samo kratek izlet v Poreč pa vam priporočamo, da s sabo vzamete zelo topla oblačila razne dolge hlače, dolge nogavice. Kot smo omenili bo vreme Poreč v teh dneh deževen zato ni nič narobe, če imate s sabo kakšne nepremočljive čevlje.  S sabo je priporočljivo vzeti tudi majice z dolgimi rokavi, bunde, jakne, razna pokrivala, tudi kakšne volnen šal ne bo škodoval. Temperatura se bo v vreme Poreč gibala med -4 in 8°C zato vam bodo našteta oblačila, kar prav prišla. Poleg tega pa bo pihal veter, zaradi katerega se kar hitro zgodi, da staknemo kakšen nadležen prehlad, ki potem traja več dni, da izgine. Ali pa nas celo preseneti kakšna neprijetna angina, zato se le primerno oblecite, če odhajate v vreme Poreč.

Kljub slabi napovedi za vreme Poreč pa si lahko, če boste seveda odšli v Poreč, ogledate razne zanimive destinacije, ki vam jih ta kraj ponuja. Če se odpravljate z družino ali prijatelji si lahko ogledate kakšen film v kinu, kjer vreme Poreč ne bo imelo vpliva saj bo v dvorani zelo prijetno toplo. Če pa vas zanimajo kakšne zgodovinske najdbe pa se lahko odpravite v muzej.

Na zgoraj omenjeni spletni strani si lahko poleg vreme Poreč ogledate tudi napovedi za druge kraje na Hrvaškem.