Pametne ure so elektronske naprave, ki so tehnološko dovršene in so dosegljive večjemu krogu potrošnikov (svet-telefonije.com/kategorija-izdelka/pametne-ure/). V tej trgovini boste našli najboljše pametne ure po zelo ugodnih cenah na slovenskem trgu. Ponudbo ur vedno dopolnjujejo in s tem povečujejo možnosti izbire. Nudijo vam pameten ure po zelo ugodni ceni, ki se začne že pri 14,90€ in nato, če želite imeti bolj napredno uro z več funkcijami jo lahko dobite za 149,90€.

pametne ure

Dandanes si ne moremo predstavljati življenja brez pametnih naprav, ki jih dnevno uporabljamo, da nam hitro mine čas in da nam olajšajo življenje. Trenutno so v ospredju telefoni sedaj se pa vse bolj prebijajo v ospredje pametne ure.

Če se sprašujete, kaj sploh so pametne ure imamo na vaše vprašanje tudi odgovor. Pametne ure so prenosne naprave, ki jo lahko preprosto nosimo na zapestju. Tako kot pametni telefon nam ura nudi različne aplikacije, ima tudi zaslon na dotik in nam dodatno nudi neke dodatke  kot so število korakov, ki jih naredite čez cel dan in tudi merilec srčnega utripa. Nekatere ure so za specializirano uporabo (npr. potapljanje, preživetje časa v naravi,…) ostale so pa za bolj splošno uporabo.

Te tehnološko napredne ure nas lahko opozarjajo na pomembne aktivnosti ali dogodke s prikazom obvestila na zaslonu, lahko nam omogočajo uporabo različnih aplikacij za katere koli potrebe, s pomočjo ure lahko upravljamo svoj osebni telefon tako da jih skupaj povežete, lahko tudi glasovno odgovarjamo na sporočila, nekatere ure vsebujejo GPS, kateri je zelo koristen, ko se znajdemo v neznanih krajih, lahko nam pomagajo pri športnih aktivnostih (preverimo utrip srca) in imajo zelo dobro baterijo in tako lahko uro uporabljamo cel dan brez polnjenja.

Poznamo več vrst ur kot so naprimer: Apple watch, Wear OS Watch (podobne ure izdeluje več podjetij skupno jim je samo to, da vse uporabljajo  Google Wear OS, ki je operacijski sistem), Tizen Watch ( izdelan v podjetju Samsung in namenjen za uporabnike Galaxy telefonov).