Ste mojster in potrebujete nove stroje kot je krožna žaga in  kontaktna brusilka.

kontaktna brusilka

V podjetju intercet imajo ene izmed najbolj kvalitetnih brusilk. Kontaktna brusilka je danes postala nepogrešljiv stroj v vsaki lesarski delavnici. Potrebujemo jo v veliko fazah kot so priprava površine za lakiranje, kalibriranje ali medfazno brušenje.

V njihovem prodajnem programu vam ponujajo kontaktne brusilke za več namenov, ki se danes pogosto pojavljajo v lesni industriji,  za predelovanje masivnega lesa, plošč ali furnirja.

Pri učinkovitem kalibriranju je odlična kontaktna brusilka s čvrsto konstrukcijo, močnimi motorji in čvrstimi valji velikih premerov. V podjetju intercet ponujajo brusilke podjetja Buldog in sicer 9, 7 in tudi 5 vendar te pogoje opravljata odlično Buldog 7 in Buldog 9. Tudi kontaktna brusilka, ki je  5 razred je kar kompakten, vse te brusilke pa lahko dobijo elektronski čevelj. S tem čevljem pa se poveča efektivnost pri brušenju lakiranih ali furniranih površin. Obstajajo tudi druge možne opcije, kot so vakuumski trakovi, podaljšani brusni trakovi, regulacija hitrosti brusnih trakov, vse to pa pospeši in povečuje uporabnost kontaktnih brusilk in kvaliteto brušenja.

Seveda pa so razred zase tiste kontaktne brusilke ki imajo dodatno planetno glavo. Te glave pa so se razvile zaradi brušenja neravnih površin in površin ki imajo zaobljene robove. Ko boste poskusili delati z njimi bo vse ostalo samo kompromis. Brusni trakovi pa se tudi odlično prilagodijo površinam ki so neravne ter v postopku za lakiranje brezhibno zgladijo bolj ostre robove ter odstranijo vlakna. Ta ista stvar pa se tudi zgodi pri medfaznem brušenju.

Podjetje intercet boste lahko našli v Šenčurju v Poslovni coni A 24, lahko pa jih kontaktirate preko telefona, mobitela ali pa jim pišete na njihov e-naslov. Lahko se tudi prijavite na njihove e-novice, kjer boste prvi obveščeni o novih dogodkih, novicah ter posebnih ugodnostih.

Kontaktna brusilka v podjetju intercet je zares prava izbira za vas, za vaš posel, in za vašo delavnico, kajti tako bojo vaši izdelki mnogo bolj kvalitetni.