Portal Friendscout24 ni več tako obiskan

Italijanski portal Friendscout24 je v nekaj letih doživel manjši padec, saj je stran izgubila precej uporabnikov. Na spletni strani oziroma na povezavi http://www.chattare-gratis.net/trasformare-incontro-piacere-ha-nome-friendscout24/ si preberite, kako je Friendscout24 včasih deloval, da si boste znali bolje predstavljati o čem bo govora v tem članku. Povezava, ki smo jo objavili, vas bo pripeljala na Italijanski portal, toda brez skrbi tudi v primeru, da ne govorite Italijanskega jezika. Danes lahko s pomočjo Google prevajalnika rešite skoraj vsak problem, ki je povezan z nerazumevanjem določenega svetovnega jezika. V kolikor pa uporabljate Google Chrome, pa lahko enostavno na besedilo kliknete z desnim klikom in izberete prevedi besedilo.

friendscout24Na ta način, si boste lahko omenjeni članek o Friendscout24 portalu prevedli in tudi brez večjih težav razumeli njegov pomen. Kot smo že omenili na začetku tega članka in seveda tudi v naslovu, je omenjeni portal v zadnjem času pričel izgubljati obiskovalce oziroma uporabnike, to pa verjetno zato, ker se veliko ljudi seli na druge portale, ki nudijo podobne storitve. Friendscout24 je daleč od tega, da bi bil to slab portal, saj ima zelo dobro postavljene okvirje delovanja, tako da nekateri uporabniki nikakor ne želijo Friendscout24 portala zamenjati za kakšnega drugega, saj so nanj navajeni, tako da vsekakor jim ne pade na pamet, da bi se kar naenkrat preselili na nek drugi portal, kjer kar mrgoli uporabnikov iz cele Italije.

Ljudje, ki uporabljajo takšne portale za spletne zmenkarije si po določenem času na nekem portalu ustvarijo krog ljudi, s katerimi vsakodnevno komunicirajo. Predstavljajte si, da jim kar naenkrat zaprejo takšen portal in jih prisilijo, da se preselijo na drugega, ki je po njihovem mnenju bolj moderen, sodoben in veliko boljši. Friendscout24 tega seveda ni naredil, toda ostali portali so se tako dobro oglaševali, da so s časom privabili ogromno količino novih obiskovalcev in posledično registriranih uporabnikov.