Sedežne garnitureSedežne garniture so namenjene sedenju, počivanju, lahko pa tudi kakšni drugim manjšim aktivnostim. Dobre sedežne garniture najdete na salonpohistva.si/sedezne-garniture. Sedežne obstajajo v veliko oblikah in materialih, odvisne od tega pa so tudi cene izdelkov. Materiali iz katerih so lahko narejene sedežne so naslednji: usnje, umetno usnje, tkanina in mikrotkanina.

Sedežne garniture pa obstajajo tudi v veliko različnih oblikah kot so, kotna, enosed, dvosed, trosed in multifunkcijska garnitura. Nekatere sedežne garniture se lahko odprejo tako, da iz sedežne garniture naredijo posteljo za eno ali dve osebi. Veliko sedežnih garnitur ima tudi kakšen vzglavnik ali dva. Sedežne garniture pridejo v veliko različnih barvah. Za vse sedežne garniture, ki so dražje od 350€ dobite zastonj dostavo na dom, če sedežno naročite preko spletne strani salon pohištva.

Nahajajo se na naslovu Tbilisijska 59 v Ljubljani blizu izvoza Vič. Sedežne garniture prodajajo na prej omenjenem kraju ali pa preko spleta. Prodajajo sedežne garniture naslednjih proizvajalcev: Klun, Nova-o, Biesse in Kolumbini. Na njihovi spletni strani lahko tudi primerjate izdelke, kar pomeni, da lahko izbirate med dvema določenima artikloma. Najcenejša sedežna garnitura, ki jo prodajajo na strani stane 130€, najdražja pa 3955€, kar je veliko preveč za sedežno garnituro, ki ti jo lahko popišejo otroci ali raztrgajo hišni ljubljenčki. Iskanje po tej strani je lahko saj imajo dober filter, ki lahko kaže le garniture ene znamke ali pa le določene cene. Na tej spletni strani pa ne prodajajo le sedežnih garnitur temveč tudi druge vrste pohištva kot na primer, klubske mizice, naslonjače in počivalnike, knjižne police in omare, komode in še veliko drugih artiklov. Med drugim prodajajo tudi pohištvo za v kopalnico, spalnico, kuhinjo in jedilnico, vrt, pisarniško pohištvo in otroške sobe. Prodajajo pa tudi svetilke in druge dodatke za dom.

Zaradi čiščenja zalog imajo letos v januarju noro razprodajo. Pohištvo, ki ga kupite pri njih lahko plačujete tudi na obroke, kar pomeni, da vam ni potrebno plačati takoj, temveč plačujete del cene na mesec, plačujete pa lahko do največ 12 mesecev. Salon pohištva prodaja kvalitetne izdelke od le najboljših proizvajalcev.