Toplotna črpalka Adapt je izjemno učinkovita in ena izmed najtišjih toplotnih črpalk na evropskem trgu. Se popolnoma prilagaja vašim potrebam in potrebam objekta. Kar uporabnike najbolj razveseljuje je, da se toplotna črpalka sproti uči, na podlagi preteklega delovanja. Adapt toplotna črpalka vsebuje robustno ohišje, ki se odlično upira vremenskim vplivom, obenem pa omogoča enostavno vgradnjo. Možen je daljinski nadzor preko aplikacije Cloud.Kronoterm.

toplotna črpalka Adapt

Toplotna črpalka Adapt 0312

Toplotna črpalka Adapt je prilagodljiva v delovanju, vgradnji in izgledu. Zasnovana je s ciljem, da tehnologija postane nevidna, da se toplotna črpalka po vgradnji čim bolj zlije z okolico, da s pojavnostjo in hrupom ne vzbuja pozornosti, hkrati pa z izjemno učinkovitostjo uporabniku zagotavlja maksimalno udobje v smislu ogrevanja, hlajenja, nizke hrupnosti in nizkih stroškov obratovanja. Toplotna črpalka Adapt je multifunkcionalna, saj je primerna za stanovanjske hiše, kjer se lahko uporablja za talno ali radiatorsko ogrevanje. Obenem se lahko ista toplotna črpalka uporablja za ogrevanje ali hlajenje stavbe in segrevanje sanitarne vode.

toplotna črpalka Adapt
Toplotna črpalka je na voljo v več barvah.

Posebna pozornost gre skrbi za okolje

Toplotna črpalka Adapt posebno pozornost namenja tudi skrbi za okolje – uporabljeni so okolju prijazni elementi, ki se prijetno zlijejo z okolico, in novo hladivo, ki je lažje razgradljivo in posledično zmanjša vpliv na toplogredne izpuste. Nova generacija okolju prijaznih toplotnih črpalk je tako edina, ki ob varčni uporabi zagotavlja tudi učinkovito rabo energije in obnovljivih virov energije. Toplotna črpalka ima novo zvočno izolirano ohišje v vseh pogojih in prostorih zagotavlja izredno tiho, skoraj neslišno delovanje, tako da v okolju ne škodi z zvočnim onesnaževanjem.

 

VIDEO 1: Toplotna črpalka Adapt: Prispevek

https://www.youtube.com/watch?v=bdeUZvgKfJg

Toplotna črpalka se bo s pomočjo pametne inteligence na podlagi pridobljenega znanja prilagajala glede na vremenske napovedi ter celo glede na vaše potrebe in potrebe objekta. Tako vam bo toplotna črpalka Adapt prinesla do 30 % višjo učinkovitost. Z vami bo preživela več časa, vi pa boste ob tem še dodatno privarčevali. Tudi na prostoru, saj se bo zadovoljila z 0,5m2 veliko kotlovnico. V podjetju Kronoterm smo skrajšali tudi čas montaže, tako da bodo vašo novo življenjsko sopotnico hitro pripravili na vstop v vaš dom. Zaradi enostavnega in hitrega zagona vas bo toplotna črpalka Adapt lahko ogrevale še isti dan.