Večkrat ostanemo brez idej, ko iščemo destinacije za naše počitnice. Posebej ne vemo kam se podati v naši prelepi Sloveniji. Čeprav smo mali imamo ogromno lepih kotičkov, čeprav si samo lezejo proti Gorenjski. Ni samo tam kaj si za ogledat, pozabljamo pa na našo prelepo Dolenjsko. Ko človek enkrat se poda proti Novemu mestu, ugotovi, da so tam tudi zanimivi kraji. Prenočitev najdemo tudi ogromno, eden takih je tudi prijeten hotel v Novem mestu.

hotel Novo mesto

Na Dolenjskem boste vsi ljubitelji narave našli svoj mir, spoznali boste polno lepih kotičkov ter naužili se svežega zraka. Hotel Novo mesto vam bo nudil prijetno prenočitev v toplih in prijetnih sobah. Čez dan ne zapravljat časa v svoji sobi, podajte se v bližnjo okolico ter spoznajte kaj vse vam tam ponujajo. Ker smo celotna Slovenija zelo mala in jo lahko prevozimo v enem dnevu po čez in povprek, lahko Dolenjsko še bolj v kratkem času. Mislim povedat, sedite se v avto in se peljite malo okoli ter se ustavite nekje, kjer se vam zdi zelo zanimivo.

Prenočišč je v tem delu Slovenije ogromno, ampak nekaj posebnega je hotel Novo mesto, tam vam res ne bo dolgčas, prijazni gostinci vas bodo navdušili. Če se ne boste vedeli kam podat, samo njih vprašajte, da vas pravilno usmerijo. Pa čeprav blizu ni morja, ne pozabite doma kopalk, reke vam ponujajo kopanje ter druge vodne športe. Hotel Novo mesto je prava destinacija za vaše počitnice čez celo leto, ne samo v poletnih časih. Tukaj lahko raziščete kar nekaj jam, ki vas lahko navdušijo. V hotelu lahko imate vse menije, če boste zelo lačni, lahko pa se dogovorite mogoče samo za zajtrk in večerjo, ker čez dan boste itak raziskovali bližnjo okolico. Boste videli, da je ta del Slovenije tudi zanimiv, čeprav pozabimo na njega, mogoče boste imeli tudi srečo in videli kakšnega medveda.