V primeru da vas zanima vreme Krk, lahko ta podatek preverite na tej spletni strani http://www.vremekrk.si/, kjer boste našli tri dnevno in sedem dnevno vremensko napoved za otok Krk. Bližajo se prvomajske počitnice, kar pomeni, da se bo veliko turistov ponovno odpravilo napolniti svoje baterije na prelepi hrvaški otok, ki se nahaja zelo blizu slovenske meje, nanj pa se nam ni potrebno voziti s trajektom, saj je otok Krk s celino povezan z mostom, za uporabo katerega morate v eno smer nekaj malega tudi plačati.

vreme krk

Vreme Krk je za prvomajske počitnice zelo nepredvidljivo, kar pomeni, da ga je zelo težko točno napovedati, kar pa za turiste ni ravno najbolj dobrodošlo, saj se jih veliko zanaša na podatek vreme Krk, preden se odpravijo na dopust. Vreme mora biti lepo v kolikor želimo na otoku Krk uživati v vseh njegovih lepotah, ki nam jih ponuja. Za čas prvomajskih počitnic, se na otok Krk odpravi veliko turistov tudi iz Slovenije, kjer običajno uživajo ob raznoraznih športnih aktivnostih, saj je morje za kopanje običajno ta čas še nekoliko premrzlo. Seveda se tisti najpogumnejši vseeno odločijo, da se bodo okopali, kar pa ljudem, ki ne marajo preveč mrzle vode toplo odsvetujemo. Vreme Krk je poleti veliko bolj naklonjeno svojim turistom, kot za prvomajske počitnice, saj se morje veliko bolj segreje, pa tudi možnost za padavine se drastično zmanjša.

Vreme Krk je podatek, ki ga morate preveriti nekaj dni pred odhodom na otok Krk, saj lahko v primeru, da opazite slabo napoved za vreme Krk svoj odhod prestavite ali pa celo odpoveste, da ne boste ustvarjali nepotrebnih stroškov. Vreme lahko hitro pokvari vaš dopust v kolikor niste dovolj disciplinirani in ne preverjate vremenske napovedi dovolj redno, da bi se ji lahko prilagodili. Vreme Krk lahko preverite na zgoraj omenjeni spletni strani, ki ima najnovejše podatke o tem, kakšno bo vreme na otoku Krk v prihodnjih dneh.