V Sloveniji je najbolj turistično obiskan kraj Portorož, saj se ukvarja s turizmom že od 19. stoletja. Apartmaji Portorož so zelo obiskani in so bili pred kratkim tudi moderno prenovljeni, kar jih naredi še bolj atraktivne. Čeprav ima Slovenija samo 40 km obale še zmeraj dobi država največ prihodka od obmorskega turizma. Namestitev v apartmajih Portorož je zelo prijazna vaši denarnici in poleg prijaznosti se boste tam počutili zelo dobrodošli, saj so ljudje tam navajeni novih ljudi oz. turistov iz vseh držav. Če vas zanimajo še drugi apartmaji Portorož si jih lahko pogledate na sledeči strani www.apartmajidirekt.com, kjer si lahko tudi rezervirate apartma in če hočete si lahko za določen termin zakupite ozemlje v kampu, če hočete spati v šotoru ali avtodomu.Apartmaji Portorož

Podjetje apartmajidirekt ima zelo veliko zadovoljnih strank kot tudi gostov, ki so izbrali zakup apartmaja pri njih. Apartmaji Portorož so še danes najbolj obiskani apartmaji v celi Sloveniji in če hočete biti eden izmed tistih, ki obišče te apartmaje potem ne čakajte in pojdite predenj je zakupljen tisti termin, ko hočete it na dopust. Vsi apartmaji Portorož so v bližini centra in niso daleč stran od obale tako, da če hočete biti zraven morja ste lahko in če hočete plavat in it takoj domov tudi lahko, saj imate dom čisto blizu morja. Apartmaji Portorož ima zraven cene še vključeno zastonj parkirišče in če imate kakšnega hišnega ljubljenčka na primer mucka ali kužka ga lahko sabo vzamete, saj večino apartmajev dovoli imeti hišne ljubljenčke, če seveda pospravite za njimi in ne pustite apartma umazan oz. neočiščen. Zelo velikokrat imate v apartmajih liste na katerih piše katere stvari oz. katera oprema mora biti v njem in če je slučajno ni, ne smete obkljukati da je ker se lahko zgodi, da dobite na vaš dom račun za ukradeno na primer posodo.

Če hočete imeti osvežujoč in prijeten dopust na morju potem so apartmaji Portorož nalašč za vas, saj se boste lahko sprehodili in pogledali veliko turističnih znamenitosti, ki še danes privabljajo turiste v naše kraje. Apartmaji Portorož bodo vaš dopust naredili idealen in po njem ga boste priporočali tudi svojim prijateljem.